Ветровито и по-студено в петък

0
Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°,
Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°,

Утре ще духа умерен и силен северозападен вятър, с който за кратко в страната ще нахлуе студен въздух

През нощта вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и с него през страната ще започне да преминава студен атмосферен фронт, съобщиха от НИМХ. На отделни места от северозапад на югоизток ще превали краткотраен дъжд. Минималните температури ще бъдат предимно между 3° и 8°, в София около 3°.

Утре ще духа умерен и силен северозападен вятър, с който за кратко в страната ще нахлуе студен въздух. Облачността ще е променлива и на места, главно в източните райони ще превали дъжд. Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София около 9°.

Над Черноморието ще има променлива облачност и на места ще превали дъжд. Ще духа силен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 10°-12°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините през нощта на отделни места ще превали слаб сняг, но още сутринта облачността ще намалее и през деня ще преобладава слънчево време. Ще духа силен и бурен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра – около минус 1°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари