Величко Адамов се барикадира в сградата Стопанската академия в Свищов

0
Проф. Върбанов: Изнасят се документи, товарят се на джиповете на Величко Адамов и се отнасят в квартира, чийто адрес знаем
Проф. Върбанов: Изнасят се документи, товарят се на джиповете на Величко Адамов и се отнасят в квартира, чийто адрес знаем

Бившият ректор на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов и новоизбраната негова доскорошна 35-годишна заместничка, са се барикадирали в сградата на висшето училище, съобщи OffNews.

Те отказват да напуснат, въпреки че днес министърът на образованието проф. Тодор Танев освободи Теодора Петрова заради съмнения за опорочен избор на ректор и назначи за временно изпълняващ длъжността проф. Иван Върбанов.

Барикадиралите се в сградата не допускат Върбанов до кабинета с мотива, че ще обжалват заповедта на министъра и чак след като съдът се произнесе ще действат съобразно съдебното решение. Това обаче е в разрез със заповедта, защото в нея има клауза за предварително незабавно изпълнение.

"Изнасят се документи, товарят се на джиповете на Величко Адамов и се отнасят в квартира, чийто адрес знаем", каза още проф. Върбанов. Преди минути той подаде жалба в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари