Възраждане: В първия ден след падането на извънредното положение ние, българите, излизаме!

13
Ще бъдем хиляди и няма да могат да ни сплашат или арестуват. На управляващите няма да им стигне полицейският ресурс
Ще бъдем хиляди и няма да могат да ни сплашат или арестуват. На управляващите няма да им стигне полицейският ресурс

В първия ден след падането на извънредното положение ние, българите, излизаме за да поискаме оставката на правителството.

Ще бъдем хиляди и няма да могат да ни сплашат или арестуват. На управляващите няма да им стигне полицейският ресурс.

Правителството не се справя с управлението. То не умее да взима решения. Въпреки това, продължава да настоява да ни управлява и с всеки изминал ден престъпно убива Родината ни. Това е правителство на манипулациите и напрежението. Правителство, което разединява нацията. Дори през изминалите дни, на Възкресение Христово, които тази година съвпаднаха с честването на годишнина от Априлското въстание, ни го демонстрираха, заявиха от ПП Възраждане

На Разпети Петък активираха етническата карта на България. Влязоха в циганските махали и започнаха масово тестване. Вероятно, защото циганският гласоподавател е най-важен. Разбира се, ние се досещаме защо. Нали именно хората от този етнос осигуряват властта на ГЕРБ, чрез платения си вот?! Спомняме си изминалите избори и масовото им присъствие по избирателните секции, без дори да знаят за кого гласуват. Изрази като „И аз да фъргам“, „Ша фъргам за някой“, бяха изречени от цигани, застанали пред телевизионните камери. Голяма част от сънародниците ни ги гледаха от домовете си и подигравателно им се смееха. Днес всички плащаме скъпо за този смях! Плащаме скъпо с поминъка си, с работата си, със свободата си, с увеличаване на външния ни дълг – със „загробване“ на поколенията след нас… Платеният вот може да бъде преборен само с висока избирателна активност по съвест; за личности, различни от „управляващите“. Гласуваш за опозицията, за да покажеш, че си против крадците, ограбващи теб и Родината ти.

Разбира се, масовото тестване по циганските квартали даде резултат и се достигна до ръст на заболелите от COVID-19. Така щабът потвърди „апокалиптичните си прогнози“ от изминалата седмица и използвайки данните за заболеваемостта и циганското неподчинение, има основание в идните дни да „затегне“ мерките за всички български граждани.

В изминалите дни, с информация предавана по медиите, освен срещу ходещите на църква, управляващите насадиха напрежение и между пътуващите в страната българи и останалите – по местата си на пребиваване. Казаното от тях до такава степен повлия, че едните започнаха да изразяват масова нетърпимост към другите. Нетърпимост беше насадена и към българите в чужбина, които останаха по летищата на чужди държави, изненадани от заповед, че полетите до страната ни са спрени. Блокирани на летището, те нямат път назад, защото са напуснали квартирите си; нямат и път напред, тъй като родните управници са взели решение „от днес за днес“. Звънейки по институции, те се сблъскват с едно – в България няма „служещ на народа си“, който да ти помогне. Тук институциите си „прехвърлят“ отговорността, никой не вниква в безизходицата, защото всички властимащи имат една единствена цел – „да се намърдат“ на добра служба и солидна заплата или да се доберат до власт, която ще им осигури безнаказано присвояване на общите блага за лична употреба.

Точно тази безнаказаност, която на Възкресение Христово отне живот! За пореден път дрогиран шофьор с висока скорост помете автомобила на нищо неподозиращ човек, на червен светофар, и го уби. На оживено кръстовище смъртта си намери Милен Цветков по изключително нелеп начин. Каквото и да кажем за Милен, ще е малко! Той беше един от тези без маски, които не се страхуват да чувстват и да говорят, които живеят за истината и в името на един идеал за възраждане на българския дух. Уби го това, срещу което се бореше. Уби го беззаконието, което „управляващите“ създадоха и толерират вечно. Това е поредния такъв случай, в който някой загива нелепо от безразсъдното деяние на пиян или надрусан шофьор. Интересно е, че от колата на убиеца, извършил деянието, бяга синът на депутат от ГЕРБ. Синът на същия този депутат, който преди време внесе в Народното събрание предложение за по-леки мерки за пияни и дрогирани шофьори. Както беше написано в интернет-пространството – „понеже познават стоката си“.

Управляват ни престъпници, безхаберници, жестоки егоисти. Хора, неспособни да проявят грижа даже и към собствените си деца, за които българската нация е средство за материално облагодетелстване. Продажни политици, които крадат и обслужват интересите на чужди държави, за да си пазят откраднатото.

Ето заради това българският народ излиза! Ние сме народ – единен, борбен, несломим! Търпеливи бяхме, но дори най-благородното търпение си има граници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари