Костадин Костадинов: Ние имаме кадровия потенциал да управляваме

0
Призоваваме управляващите да подадат оставка веднага, или да подкрепят нашите кандидати, каза лидерът на „Възраждане“
Призоваваме управляващите да подадат оставка веднага, или да подкрепят нашите кандидати, каза лидерът на „Възраждане“ Снимка: Facebook

Призоваваме управляващите да подадат оставка веднага, или да подкрепят нашите кандидати, каза лидерът на „Възраждане“

За първи път станахме свидетели на това как мандатоносителят избяга от работа. Той не е в пленарна зала и най-доброто нещо е този мандатоносител да се откаже от управлението. Очевидно е, че не може и не знае как да управлява. Сложен е за параван между сглобеното вече разбирателство между ГЕРБ и ДПС. Това заяви на брифинг лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

„Ако тези представители на управляващата формация ПП-ДБ бяха днес в залата, предложенията на ГЕРБ за правилата за избор на управител на БНБ и Сметната палата нямаше да бъдат приети, защото бяха подкрепени единствено от депутатите на ГЕРБ и ДПС, които са малцинство в този парламент – 89 човека“, допълни той.

„С излизането си от залата ПП-ДБ помогнаха на ГЕРБ и ДПС. Така че вариантите са два – или предварително са се разбрали в стаичката на ДПС, или ПП-ДБ просто нямат хора, които да предложат за тези позиции и дезертират от управлението“, каза още Костадинов.

По този повод от "Възраждане" поискаха от ПП-ДБ или да си подадат оставката, или да приемат техните номинации за управители на БНБ и Сметната палата.

Ние можем да управляваме, имаме и кандидати за Сметната палата, БНБ и НЗОК. Ако управляващият мандатоносител не разполага с кадрови потенциал, да бъде така добър да подкрепи Възраждане. Иначе ще излезе, че са патерицата на ГЕРБ и ДПС. Призоваваме управляващите да подадат оставка веднага, или да подкрепят нашите кандидати, защото за разлика от ПП-ДБ, ние имаме кадровия потенциал да управляваме, подчерта лидерът на "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -12
    5
    Dorbur
    Тоя не спря да се фука! Всички разбраха,кой е подпорката на долните нагляци отГЕРБ! Не ставаш долен подлизурко!!!
  • -16
    4
    daskal
    Абсолютно! Дори без Плешивата Златка и Милен Психото... На мен ми е напълно достатъчен откаченият психопат Златан Златанов, който е депутат. Мисълта, че подобен кретен може да бъде какъвто и да е министър ме изпълва с ужас.
  • -6
    3
    Alex Malchev
    Питайте Кольо Китаеца да ви обясни за Плешивата Златка и Милен Психото. Той ги познава много добре.
  • -11
    2
    Здр
    Виждаме ви в Русе "кадровия потенциал". Плешивата Златка и Милен Психото ли са ви " кадровия потенциал". Подигравате се с цял един град.
  • -10
    1
    Ф16
    Хапчета ли няма,много ли ти дават.Пълна мистерия.Заслужава да бъдеш публично бит и наеваееан
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари