Васил Божков замеси имената на футболисти във войната с премиера

2
За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов, написа Божков
За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов, написа Божков Снимка: БГНЕС

Имената на двама футболисти се появиха в последната публикация на Васил Божков във "Фейсбук".

Бизнесменът, който има 18 обвинения от българската прокуратура и се намира в Дубай, показа размяна на съобщения с потребител, наименуван "B B", за когото твърди, че е премиерът Бойко Борисов.

В публикацията се споменават имената на Атанас Кабов и Илия Димитров. Двамата бяха част от школата на "сините", а през август 2019 г. бяха преотстъпени на "Витоша" Бистрица - отбора, за чиито ветерани играе Борисов.

Премиерът споменава имената на двамата футболисти, на което Божков отговаря "Следващия мач". Ден по-късно - на 2 август, Борисов пита "Имаме ли шанс за Илия Кабов?" (името е сбъркано). От "Витоша" обявиха привличането на двамата на 6 август.

21-годишният Кабов има 4 мача за "сините", в които не се е разписвал, а 24-годишният Димитров е играл в 13 срещи за "Левски" и има 1 гол на своята сметка.

Двамата продължават да са част от тима на "Витоша" Бистрица, като взеха участие в първия мач след подновяването на шампионата - загубата от ЦСКА с 0:1.

От поста му става ясно също, че е отказал подкрепа за Мая Манолова на изборите миналата година. Тя беше един от основните претенденти за поста кмет на София, като дори отиде на балотаж срещу кандидата на ГЕРБ и настоящ кмет Йорданка Фандъкова.

Васил Божков заявява още, че утре ще предложи и "идеи за нов политически проект",  който вече анонсира, че ще сформира и дори пусна анкета на страницата си.

"Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече. Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект", се казва лаконично в поста му, който завършва с послепис:

"PS: За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари