Въпросите без отговор от Мая Манолова

0
Лидерът на ”Изправи се.БГ” не отговори на редица въпроси: С кои бизнесмени се е срещала, нов морал ли предлагат с Отровното трио...
Лидерът на ”Изправи се.БГ” не отговори на редица въпроси: С кои бизнесмени се е срещала, нов морал ли предлагат с Отровното трио... Снимка: bTV / архив

Лидерът на ”Изправи се.БГ” не отговори на редица въпроси: С кои бизнесмени се е срещала, нов морал ли предлагат с Отровното трио

Ще видим ли нови лица или по-скоро познати муцуни след обединението на Мая Манолова и Отровното трио е въпрос, който остана без отговор в ефира на bTV докато острите въпроси на Мария Цънцарова удряха един след друг Манолова от ”Изправи се.БГ”.

"Обединението е факт за ужас на властта и за ужас на Бойко Борисов и то с основание. Това са последните му премиерски дни. Обединението се случи лятото на площада когато бяхме заедно с Отровното трио и хиляди българи, независимо от техните политически пристрастия. Ние бяхме заедно и на изборите в София", започна Манолова в отговор на въпрос - с коя партия ще се явят на изборите, предаде Frog News.

Тя така и не стана ясна.

"Ние сме гражданска организация, партньорска мрежа. Отровното трио са неформално обединение. Има партии, които са част от тази партньорска мрежа. Има и партии, свързани с Отровното трио. Ще изберем тези от тях, които приемат безусловно нашите приоритети", посочи Манолова, но за втори път отказа да конкретизира за кои партии става дума.

"Партията на Татяна Дончева, социалдемократите, Движение "България на гражданите", ВОЛТ, земеделци...", изброи Манолова и посочи категорично, че ще се кандидатира за депутат, защото е "свикнала да носи лична отговорност".

Въпросът обаче ще видим ли нови лица или познати вече муцуни остана без отговор, въпреки че по време на бирфинга, на който бе обявено подписаното споразумение, стари муцуни имаше. Една от тях бе Румен Йончев.

"Помните ли защо Румен Йончев се отказа от депутатското си място в БСП?"

Въпросът остана без отговор и бе зададен отново.

"Не съм следила биографията на Румен Йончев", отговори Манолова като междувременно обясни, че това е партньорска мрежа с много участници.

"За да бъде гласът на Николай Бареков в парламента. Нов моал ли предлагате с хората около вас?", попита Цънцарова.

Въпросът остана без отговор.

Мнолова и срещата в кабинета на Божков

Такава среща е имало, призна Манолова, но като причина посочи, че искала да види срещу кого се изправя на изборите.

"Аз съм на снимката. Това е очевидно. Тази среща е месеци преди изборите и не съм крила за нея. Срещнах се с Божков, както и с Борисов. Исках да видя какво стои срещу мен. Отидох по негова покана. Поинтересува се, както се интересуваха всички, които Борисов пращаше. Искаше да разбере дали ще се кандидатирам. Срещу себе си имах целия ъндърграунд", обясни Манолова.

Тя категорично отрече да е получавала "поддръжка" от Васил Божков, но отказа да посочи какво ѝ е било предложено конкретно по време на срещата между двамата.

Не стана ясно също и с кои други бизнесмени се е срещала Манолова. Тя заяви, че имената им ще станат ясни на по-късен етап.

Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС

"Предполагам, че знаете, че не съм предложила Пеевски за шеф на ДАНС. Това беше неуместен сарказъм от моя страна. 100 дни хората питаха кой. Тогава силните мъже в държавата, всички шикалкавеха и се извиваха като пластелин по студиата. Тогава казах, че аз съм го предложила. Гласувах за него и това беше грешка, признавала съм го многократно", посочи Манолова.

На въпроса защо е взела решението да гласува за него, вместо да напусне парламента, тя посочи:

"Напуснах по-късно и спрях да съм част от партия, защото тогава не послушах съвестта си, а партийно решение. Тогава разбрах, че не нрябва да поемаш чужда вина", обясни Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари