Ваня Григорова: Срамно е да бием мъже, но ако се наложи, ще трябва

2
Ваня Григорова ще се бори за кметския стол на балотажа в неделя
Ваня Григорова ще се бори за кметския стол на балотажа в неделя Снимка: БГНЕС / Архив

Ваня Григорова ще се бори за кметския стол на балотажа в неделя

„Имаме волята да продължим до края и ще го направим“, каза кандидатът за кмет на София на БСП

„Направихме първата стъпка, която е най-важна – поставихме в центъра на дебата на кампанията проблемите на работещите хора и на малкия човек. Накарахме хората да повярват, че една друга София е различна, а когато повярваме, вече сме свършили по-голяма част от работата. Имаме волята да продължим до края и ще го направим. Срамно е да бием мъже, но ако се наложи, ще трябва“.

Това каза кандидатът за кмет на София на БСП и „ЛевицатаВаня Григорова в първи коментар пред журналисти, предаде bTV.

Според данните от екзит пола на „Алфа РисърчВаня Григорова се нарежда втора в битката за София с 20,7% и ще се бори за кметския стол на балотажа в неделя.

„Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха, на градската организация на БСП, на всички коалиционни партньори. Особено много благодаря на моите колеги от синдиката. През цялата кампания усещах подкрепата на гражданите, увеличаваща се енергия“, допълни Григорова.

„Продължаваме срещите по места, разговорът винаги е бил с гражданите. Ние сме коалицията, която направи най-много срещи на терен. Продължаваме да работим по каузите, които ни обединяват. БСП и „Левицата“ са си отделни партии, аз съм кандидат на обединената левица“, каза Ваня Григорова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари