Ваня Григорова: Утрото е по-мъдро от вечерта

1
Благодарности на всички, които излязоха и гласуваха въпреки всички неразбории
Благодарности на всички, които излязоха и гласуваха въпреки всички неразбории

Благодарности на всички, които излязоха и гласуваха въпреки всички неразбории

Кандидатът на БСП и "Левицата" Ваня Григорова с първи коментар след балотажа в София.

При 34,1% избирателна активност Васил Терзиев от ПП-ДБ е получил 49,7% подкрепа, а Ваня Григорова - 43,8%. 6,5% са отбелязали "Не подкрепям никого", сочат първите данни на "Алфа Рисърч".

„Ние, нашите идеи, които развихме през цялата кампания, сме сигурни, че ще ги осъществим. Няма да говорим за това, което се случи с машинния вот“, каза председателят на БСП - София Иван Таков. Благодаря на Ваня, че поведе тази битка, посочи той.

Правителството в лицето на министъра на електронното управление и на министър-председателя са довели до ниската избирателна активност на втория тур на месните избори, каза Костадин Паскалев от „Левицата“.

„Трябва да дочакаме окончателните резултати преди да говорим кой е спечелил“, добави той.

„Благодарности на всички, които излязоха и гласуваха въпреки всички неразбории, изброени от Костадин Паскалев, бяха първите думи на Ваня Григоров след края на изборния ден.

„Оставаме с надежда, тя е жива. Утрото е по-мъдро от вечерта“, подчерта тя и уточни, че иска да изчака официалните резултати от вота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари