Ваня Григорова: Украинското знаме няма да стои на Столична община

5
Никога не съм била против Шенген, но съм против влизането на България в еврозоната
Никога не съм била против Шенген, но съм против влизането на България в еврозоната Снимка: NOVA

Никога не съм била против Шенген, но съм против влизането на България в еврозоната

"Силно се надявам да мога да разчитам на широк кръг от хора, които са припознали моите каузи. Относно подкрепата на Бойко Борисов, не се наемам да мисля много, надявам се наистина да вижда у мен добър стопанин на столицата, какъвто той не успя да бъде". Това заяви в ефира на NOVA кандидатът за кмет на столицата Ваня Григорова.

"Не аз, а кандидатът на ПП-ДБ трябва да отговаря на въпроси, свързани с ГЕРБ", каза тя.

"Алтернатива има, и това ще си проличи в неделя", категорична е тя.

"Нито призовавам, нито преговарям с партийни лидери. Не мога да огранича г-жа Корнелия Нинова да говори, с когото си иска, аз знам какво трябва да правя- за мен на първо място са гражданите. Продължавам да използвам и последните дни от кампанията, за да се срещам със софиянци. Нужна ми е всяка подкрепа в неделя", добави още Григорова.

"Към момента битката пред мен е тази за Столична община и няма как да съм лидер на БСП, нямам такива нагласи", така тя отговори на въпрос за евентуални постове и влизане в партията.

"Не мога да знам как ще се развие ситуацията, но знам, че ще е хубаво да има ново ляво. Но пак казвам, в момента трябва да се съсредоточим върху важните за гражданите неща".

Тя каза още, че след първия тур на изборите, тя не се е чувала с Корнелия Нинова.

"Никога не съм била против Шенген, но съм против влизането на България в еврозоната и имам всички икономически справки, че това не трябва да се случи на този етап".

От едната страна са тези, които говорят, че съм "путинист", а от друга, които казват, че съм "соросоид". Да се съберат - със секунданти или не, и да се разберат, каза Ваня Григорова.

Запитана чий е Крим и трябва ли украинското знаме да се вее на Столична община, Григорова каза, че предпочита да отговаря на въпроси необходима ли е социална политика в столицата.

"Може ли да не отговарям за Путин, защото съм кандидат за кмет на столицата, не съм геополитик", каза още тя.

"Украинското знаме няма да стои на Столична община, защото на българските институции трябва да се вее българското знаме и европейското, защото сме част от ЕС", подчерта Ваня Григорова.

На въпрос на кой град иска София да прилича, тя отговори, че това е Троян. И посочи, че начинът на управление там, е правилният.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    До 6
    Не така с лошо,ще сигнализирам Теменужка Матева....
  • 1
    7
    Пенчева,
    В тоя сайт е пълно с русофили и комунисти, нека да има и други ей така за цвят. Щото те времената когато трябваше да мислим всички еднакво отминаха, нищо че някой още мечтаят за тях.
  • 1
    6
    Пенчева
    Има един кухоглав и лумпенизиран идиот, дето се изявява постоянно тук с просташките си несвързани коментари и това е т. нар. daskal. на него ще му река- свиквай, защото ще ти се наложи да гледаш нови кметове на много места! И спри с пещерния антикомунизъм или си изпий хапчетата навреме!
  • -3
    5
    значи викаш,
    да живее тъмночервения ДС комунизъм?!? Ревахте за „куфарчетата“ на прехода, а сега ги изпирате, а?!? Този си е чиста проба „куфарче“, че и отроче на ДС откъдето се сетиш! Ревете за дядото на пенчо, ама не мъцвате за дядото, таткото, майката и вуйчото на терзиев! Що така бе миме?!?
  • 10
    4
    ГАЦО
    Браво на Григорова постави ги на място тия от американската нова с капанеца
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари