Ваня Григорова се кандидатира за кмет на София

3
Григорова е подкрепена от БСП-София и „Левицата”
Григорова е подкрепена от БСП-София и „Левицата” Снимка: БГНЕС / архив

Григорова е подкрепена от БСП-София и „Левицата”

Икономистът на КТ „Подкрепа” Ваня Григорова официално обяви, че се кандидатира за кмет на София. Тя е подкрепена от БСП-София и „Левицата”.

На пресконференция Григорова уточни, че ако стане кмет, сред приоритети ѝ ще бъде преглед на общинските услуги, които към момента са отдадени на управление на частни структури. Акцент в работата ѝ ще са социалните услуги и недостигът на места в детските градини и яслите. Желанието ѝ е парите на столицата да не се насочват само към центъра на града, а и към крайните квартали.

Ваня Григорова посочи причините, поради които е приела да се включи в кметската битка, предаде Дарик Радио.

До момента участие в кметската битка за столицата за заявили Васил Терзиев, издигнат от „Продължаваме промяната”, Демократична България и Спаси София”, Деня Николов от „Възраждане”, Вили Лилков, издигнат от Инициативен комитет.

От ГЕРБ-СДС все още не са излъчили своя кандидат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари