Ваня Григорова: Кандидатът на Путин вече е в Столичния общински съвет

0
Григорова категорично каза, че няма да подкрепи кандидатът на ПП-ДБ-Спаси София за председателския пост
Григорова категорично каза, че няма да подкрепи кандидатът на ПП-ДБ-Спаси София за председателския пост Снимка: Facebook

Григорова категорично каза, че няма да подкрепи кандидатът на ПП-ДБ-Спаси София за председателския пост

Кандидатът на Владимир Путин вече е в Столичния общински съвет. Нека не търсят подкрепа от него за председателския пост в местния парламент. Ще е честно спрямо избирателите им. Това заяви шеговито по bTV Ваня Григорова.

Григорова категорично каза, че няма да подкрепи кандидатът на ПП-ДБ-Спаси София за председателския пост, а освен това даде идея властта да се раздели. Според нея имало "монопол" на национално и местно равнище и "неистов стремеж" СОС да се оглави.

"Очевидно е, че при този фрагментиран Столичен общински съвет и тази ниска избирателна активност трябва ролите да бъдат разпределени справедливо", обясни Григорова и допълни:

"Ние, ГЕРБ, "Възраждане" - други могат да получат председателското място".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари