Валерия Велева: Денков иска да се изкара отличник пред САЩ

0
Нито Байдън ще приеме премиера ни Денков, нито Блинкен ще се срещне с делегацията ни – счита Велева
Нито Байдън ще приеме премиера ни Денков, нито Блинкен ще се срещне с делегацията ни – счита Велева Снимка: БНР

Нито Байдън ще приеме премиера ни Денков, нито Блинкен ще се срещне с делегацията ни – счита Велева

Борисов изригна, след като стана ясно, че до Щатите ще пътува наша делегация от 20 души, с четирима-петима министри начело с премиера“ – коментира в интервю за БНР журналистът от сайта Епицентър Валерия Велева.

За делегацията тя разкри, че трябва да е в САЩ до 9 февруари, като за високопоставените срещи са се надявали на контактите на лобисти. Тези лобисти обаче не са постигнали никакви резултати – нито Байдън ще приеме премиера ни Денков, нито Блинкен ще се срещне с делегацията ни – счита Велева.

Целта на тази делегация е в края на мандата си Денков да разкаже на нашия партньор САЩ какви сериозни евроатлантически постижения има правителството. Постиженията обаче не са само на кабинета Денков, а на цялото управляващо мнозинство – коментира Велева.

Денков и кабинетът искат да се изкарат отличници пред Щатите“ – коментира Валерия Велева.

Тя обаче счита, че всичко е доста скандално и унизително. Денков няма да осъществи срещите си на високо ниво и ще се срещне вероятно само с НПО-та и с българската общност. Като за това ще бъдат изхарчени 100 хил. долара от държавната субсидия за партията ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари