Валери Симеонов: Аз съм състоятелен човек

0
Вицепремиерът е дарил 14 хиляди лева на Министерството на отбраната
Вицепремиерът е дарил 14 хиляди лева на Министерството на отбраната Снимка: БГНЕС

"В разговори с полицията и "Слънчев бряг" АД държавата ще затвори баркроловете (целонощни алкохолни турове). Това ще стане едностранно от дружеството поради нарушаването на клауза в договора".

Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов в ефира на БТВ.

10 държавни ведомства подписали споразумение за създаване на групи за проверка на заведенията по морето. "Ще се проверява шумът, пожарогасителите, температурата в хладилниците", предупреди вицепремиерът. И отсече: "Има 1000 начина да затвориш едно заведение."

Симеонов е наснимал различни нарушения по плажовете и ги показва в ефира.

50 лв. взема "Слънчев бряг" АД от група от 100 човека, обикалящи баркролове, 75 лв. - за 200. "Това не носи и пари", възмути се Симеонов. И се разгневи: "Скоро по тротоарите ще отворят будоари за сексуални услуги."

"България е на първо място за защита от мигранти", категоричен е Симеонов. "Остават 2-3 километра за довършване на оградата, до една от големите реки. И тя ще е готова до дни", увери вицепремиерът. Той лично дарил 14 000 лв. на Министерството на отбраната за полета с хеликоптер, с който се направи оглед на оградата. Толкова били разходите по него. "Аз съм състоятелен човек", увери Симеонов, че не се е охарчил много.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари