Валери Божинов: Слушах генерал Бойко Борисов за едно лекарство, че е уникално и почнах да го пия

3
Божинов в момента e с Ковид-19 и каза, че не пие антибиотик
Божинов в момента e с Ковид-19 и каза, че не пие антибиотик

Божинов в момента e с Ковид-19 и разказа пред Камбуров, че не пие антибиотик

Футболистите на Левски Валери Божинов и Боби Цонев направиха общ видеочат в Instagram с нападателя на ЦСКА 1948 – Мартин Камбуров. В него Божинов и Камбуров показаха добри приятелски отношения и отрекоха да е имало напрежение между двамата заради клип, който нападателят на Левски публикува преди време.

„Нищо не пия. Единственото е това, което слушах господин Бойко Борисов, че е много хубаво. Генерала каза че е уникално и почнах да го пия“ (б.ред. името на лекарството може да чуете в клипа, но вероятно Божинов се шегува, защото няма данни Борисов да е рекламирал лекарствен продукт, пише Петел.бг.

„Слушай генерала. 2-3 дена си имах всичко. Болки в гърдите, задух. 2 дена беше тежко. След карантината на 14-ия ден направо изперкваш. Доста скучно е, разбирам те напълно“, добави Камбуров, който също изкара вируса.

„Доста хора си мислиха, че има конфликт между нас, но ние просто сме много емоционални хора. Бъзикаме се помежду, без тези шеги не става. Не мога да изляза дори на тренировка без емоция, настроение, или въобще нещо, което да ме запали“, заяви онлайн Божинов.

„Ти на майтап тогава просто ми каза да пием по едно кафенце. Не е имало нищо между нас, това е пълна глупост. Който те познава, знае, че ти пускаш много шеги“, отговори Мартин Камбуров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари