В този ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите

0
Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко
Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко

Луната е в знак Козирог от 02:06ч до 12:20ч на 17 юли.

Всичко се подчинява на чувството за дълг и отговорност, Novini.bg. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. В тези дни хората по-трудно изразяват емоциите си. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ 13 лунен ден от 19:07ч на 14 юли до 20:04ч на 15 юли.

Денят носи нови енергии. Акаша предава информация на нови вълни. Добре е да се използва необичайният енергиен потенциал на този ден. Ако правите всичко грамотно, можете да постигнете много добри резултати. Изостря се чувството ни за справедливост и към за всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. Вашата интуиция ще се справи с ролята на прекрасен съветник.

Всичко, което ви заобикаля ви дава важна информация, която трябва да запомните. Възможно е да се върнат отново стари проблеми. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин. Този ден се счита за неблагоприятен за реализация на нови проекти, но всички придобивки ще бъдат успешни и ще донесат полза.

На този ден е добре да получите нова информация – препоръчва се много да четете книги, което ще ви позволи да разбирате по-добре себе си и света. Добре е да се постави нов цикъл на обучение. Периодът е добър за контакти в група, курсове за обучение.

Денят е благоприятен за нормализиране на отношенията с близките. Не жалете време за тях.

Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по- добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои
ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Добър е денят за подстригване, но ако го правите вие (не във фризьорски салон). Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си. Не поверявайте косите си
дори на близък човек. Чуждите ръце възпрепятстват усвояване на лунната енергия и важната информация, която ви носи. Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите. Не е благоприятно да боядисвате косата, нито да сменяте цвета.

Сънищата са информативни, често пророчески и бързо се претворяват в действителността. Те са важни знаци на житейския път.

Следва 14 лунен ден от 20:04ч на 15 юли до 20:53ч на 16 юли.

27 слънчев ден – Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари