В национален ефир само след месец: Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко

0
В национален ефир само след месец: Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко
Снимка: gol.bg

Точно след месец, на 6-и септември вечерта по в национален ефир, по Нова телевизия, ще се излъчи на живо най-дългоочаквания двубой в историята на българския боксКубрат Пулев срещу Владимир Кличко.

Най-добрият български боксьор застава срещу световния шампион при професионалистите, като двубоят за световната титла в тежка категория ще се състои в Хамбург, Германия.

Кубрат Пулев е официален претендент на Международната Боксова Федерация (IBF) и с предстоящия двубой бившият европейски шампион при аматьорите поема към най-голямото предизвикателство в кариерата си до този момент.

33-годишният българин има 20 победи в 20 мача като професионалист, 11 от които с нокаут.

Съперникът му, 38-годишният украинец Владимир Кличко, е губил само три пъти в 65 мача, като последно това се случва през 2004 г.

На зрителите ще им кажа да не се настройват за победа, а да я желаят и тогава аз ще им я дам. Няма да е лесно, аз се боря не само срещу един боксьор, а се изправям срещу една империя и ще е много трудно. Но да вярват, защото българите сме с една специална енергия, която е много силна", сподели Пулев в интервю за Нова телевизия.

 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари