В края на следващата седмица идва нова порция сняг

13
Очаква ни и рязко захлаждане
Очаква ни и рязко захлаждане

Очаква ни и рязко захлаждане

В неделя призори отново видимостта покрай водоеми, в котловини и низини ще е намалена, предава NOVA. Около обяд и в ранния следобед слънцето има най-голям шанс да се покаже. По-късно в хода на деня облаците от запад ще се увеличават и вечерта по планините на Западна България ще прехвърчи слаб сняг. Дневни температури – между 3 и 8 градуса.

Времето ще се задържи без особени промени до средата на следващата седмица. Размит фронт с краткотрайни валежи от дъжд в равнините и сняг по планините ще премине в нощта на понеделник срещу вторник. Дните до сряда ще са с променлива облачност, с мъгли сутрин, с повече разкъсвания около и след обяд. Температурите до четвъртък ще се повишават и ще достигат около и малко над 15 градуса в обичайно топлите райони.

През втората половина на седмицата обаче, предстои поредна валежна обстановка. В четвъртък ще започнат валежи от дъжд от север на юг. В петък и събота с понижаването на температурите дъждовете ще преминават в сняг. До неделя ще превали в планините, по високите места в Западна България, в западния и централния Предбалкан и тук-там в Североизтока. Краят на седмицата ще е осезаемо по-студен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Желяз каменоff
    Е няма да имаме сняг като преди 35-40години
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари