В градския транспорт ти дават "служебен бон"!

1

Благовеста Великова се опитала да потърси помощта на Защита на потребителя, но без успех. Затова е решила да сподели проблема си тук:

"Тази сутрин, като всяка друга когато съм 1 смяна се качих в 21 тролейбусна линия, на градския транспорт в град Русе. Дадох левчето си на шофьора и той ми връчи билетчето...

До тук всичко нормално, но когато заех мястото си, забелязах, че листа е някак различен. Погледнах по внимателно и видях, че това което той ми е дал далеч не е билет, а служебен бон. Явно които търси намира - начин да си изкарва допълнителен доход!

Не стига, че пропускат сума ти курсове, не стига че сме принудени да се съобразяваме с нередовните и не спазвани разписания, ами на всичко отгоре вместо билети ни пробутват и служебни бонове! Мен, като работещ човек, за нещо подобно, което би ми осигурило някой допълнителен лев, ще ме изгонят веднага. Да не говорим, че последните курсове вечер редовно изобщо не си правят труда да дават билети.

Опитах със сезиране на Защита на потребителя, но полза никаква. Хайде сега да попитам, къде ни е държавата, къде са ни контролните органи, къде са ни законите?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари