В дивата България всичко е възможно

3
Толкова ли е трудно да се каже кои са конкретните виновници и заедно с тях и Горанов да се маха? Ех, що ли задавам въпроси?
Толкова ли е трудно да се каже кои са конкретните виновници и заедно с тях и Горанов да се маха? Ех, що ли задавам въпроси?

Папагалските медии не спират да дрънкат за субсидиите на партиите. Ама така дрънкат, както на Борисов му е угодно. Нима сега разбраха за тези субсидии?

Още преди три години референдумът на Слави накара над два милиона и половина да отрекат тази финансова благина. Защо тогава ГЕРБ и Борисов мълчаха, а Гърневски ни уверяваше, че ако няма субсидии, партиите ще потънат в убийствените прегръдки на олигарсите.

Папагалските медии, които редят осанна за Вожда не обелват и думичка за унищожителния, за най-критичния доклад на Европейската комисия за бездарното управление на ГЕРБ и послушковците патриоти.

Парадоксалното е, че това е удар от Европейската народна партия, в която членува ГЕРБ. След САЩ и неговото „семейство” му показва, че трябва да се маха. Вместо това наглеците Борисов и Горанов сипят обвинения за разхищения към някакъв въображаем враг. Ще рече човек, че финансовото министерство се управлява от БСП.

Ами нали тези зулуми са плод на бездарника Горанов, на неговите подчинени. И вместо предизборно да скита с Борисов в измислени маршрути из страната ,трябва да си гледа пряката работа.

Толкова ли е трудно да се каже кои са конкретните виновници и заедно с тях и Горанов да се маха? Ех, що ли задавам въпроси? В дивата България всичко е възможно.

Автор: Стефан Северин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари