В България има невероятно силни енергийни места

1

България има своя енергиен триъгълник Белинташ-Кръстова гора-Караджов камък.

Попаднеш ли по тези места се зареждаш и гониш лошото от себе си. Там природата помага да станеш по-устойчив и здрав. Енергията на Земята, наречена кундалини, излиза на повърхността и всеки може да се пречисти и подсили, пише BIG5

Както в човека тече кръв, лимфа, има чакри и енергийни потоци, така и Земята има енергия, която се движи по определена мрежа като паяжина и тя е свързана с водата, с различни светилища по света, с Тибет.

Тази енергия се движи по определени скални масиви, които са на различна дълбочина в Земята. Скалните масиви, в които има различни метали като злато, сребро, представляват проводници между ядрото на Земята и Слънцето и така се разпределя и хармонизира магнитната енергия между тях. Такъв скален масив и енергиен център е Белинташ. Преди време е бил светилище на древни жреци, но е активен и днес. Тези 3 специални места Белинтаж-Кръстова гора-Караджов камък са на 2 км един от друг във формата на триъгълник и е добре да се обиколят и трите

Когато човек мине през тези места може да получи огромен енергиен потенциал. Може да се изчисти от лошата енергия от автомобилите, хората, излъчванията от металите, да се зареди със силна енергия и да се хармонизира. Природата е тази, която ни чисти от негативното. Учителят Петър Дънов е казал: „Благодатта Божия идва върху човека чрез въздуха, скалите, дърветата, минералите. Тя не идва от нищото. За да придобиете нещо трябва да се движите по тия места”.

Какви други силно енергийни места има в България

Едно от тези специални места е Мишкова нива в Странджа, както и Демир баба теке до село Свещари. Може да изброим още пещерата Съевата дупка, Хисарлъка в Кюстендил, Перперикон. В Кукленския манастир до Асеновград има верига, която се слага на врата на всеки, който иска и има нужда да се изчисти от тежки психични енергии.

Крушунските водопади имат уникална енергетика, която прекрасно успокоява човек. И водопадът Скакавица е специален. Интересно място е втората пещера на Св. Иван Рилски, която се намира до село Скрино, Кюстендил. Не бива да пропускаме манастира на Преподобна Стойна, Рупите на Баба Ванга, Гложенския манастир. Счита се, че днешните манастири са правени на места, които са били древни светилища на траките. И затова и днес те са специални енергийни места.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари