Устата разказа за среднощна веселба с младежи в Русе

9
Изпълнителят се присъединил към младежки купон съвсем случайно, връщайки се от участие в града
Изпълнителят се присъединил към младежки купон съвсем случайно, връщайки се от участие в града Снимка: Instagram

Изпълнителят се присъединил към младежки купон съвсем случайно, връщайки се от участие в града

Изпълнителят Иван Динев - Устата публикува видео от Русе в Инстаграм. Кадрите са заснети в малките часове на нощта, след участие на музиканта в града. На клипчето се вижда как Устата съвсем непланирано се присъединява към купон на млади хора в сграда, близо до хотела, в който е отседнал. Младежите естествено приветстват радушно певеца и се радват да се снимат с него. Случката е напълно в стила на ексцентричния изпълнител, чието присъствие обикновено гарантира забава за всички.

"Вчера вечерта се прибирам след участието си в Русе и точно срещу хотела има една прекрасна сграда, която изглеждаше необитаема. Гледам, че е от 1868 г. Обаче вчера вечерта в нея се вихреше някакъв луд купон. Виждам пред вратата млади хора, дочух, че слушат мои песни. И си казвам - абе, защо да се прибирам сега, в 1:00 часа, толкова рано в хотела, я да отида и да ги видя, и да видя мога ли да ги изненадам с нещо. И... беше много весело!", разказа Устата в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    Браво на Устата!!!
    Ето защо реват на умряло рушлямските боклученца..... КЕЕЕЕЕФ: https://www.youtube.com/watch?v=u2NuS1i-CcU
  • 1
    3
    Пълен селяндур
    Този палячо намери слава в политически конфликт, че се изяви чак като патриот срещу съседите ни макета. Тогава избълва една гнусотия нещо като песен, добре бе да си патриот добре, ама па чак да бълваш тъпотия от това, че никой не те зачита вече и с търсиш медийно внимание на такова ниво е мизерно и неуважително и само мизерник като този самохвалко може да си позволи такава идиотщина. А за клипа нямам думи колко е изпаднал.
  • -5
    2
    В устата
    Човече, ти не си ретро ти си отживелица, кой те слуша вече че да се фукаш, ти на скоро не се ли изяви като разбирач от политика срещу съседните ни държави а сега пак в музиката се мислиш за звезда с някакви пияни прибери и поне една твоя песен знаеха ли, теб те забравиха бро добре че има Инстаграм за да се рекламираш сам иначе Ко Ко , кой беше ти извинявай?????
  • -13
    1
    ...
    fostata на тоя чалгар
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари