Условна присъда за прокурорския син от Перник

0
Васил Михайлов е направил самопризнания
Васил Михайлов е направил самопризнания Снимка: БГНЕС

Васил Михайлов е направил самопризнания

Васил Михайлов от Перник получава 20 месеца условно лишаване от свобода, съобщи прокурорът Георги Иванов от СРП.

„През изминалата седмица беше насрочено съдебни заседание в Районен съд - Сливница. При проведеното заседание Васил Михайлов от Перник призна вината си за извършени две престъпления на територията на Перник и му бе възложено наказание лишаване от свобода в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен срок“, добави Иванов, цитиран от bTV.

Той подчерта, че самопризнанията по двете престъпления са за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана с убийство на мъж в близост до детска площадка.

По думите му съдебният състав е преценил, че самопризнанието се подкрепя от събраните доказателства и се възлага наказание лишаване от свобода в размер на 20 месеца с 4 години изпитателен срок.

Съдебният акт в окончателен и е влязъл в сила.

Иванов подчерта, че заканите за убийство са били през май 2022 г., след което припомни, че срещу Михайлов продължава наказателно производство за извършени от него осем престъпления и по него предстои заседание в Софийския районен съд през ноември тази година.

„По отношение на Михайлов също така продължава разследване за отправени от него закани за убийство спрямо лице от женски пол на територията на Перник, каза прокурор Георги Иванов, след което уточни, че Михайлов отговаря за общо 10 престъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    до №6
    Знаеш ли защо престъпленията срещу жени са рядкост? Защото законът се прилага независимо от пола на извършителя. А когато нямаш страх от Бог, народ и закон се получават антисоциалните аномалии, които виждаме. Поинтересувай се по темата...
  • 3
    9
    tom
    BOKLUCI, STRANATA NA BEZHABERIETO:
  • 4
    8
    do 6
    Толкова си сляп и излъган и заблуден и промит и индоктриниран, че знам сам вярваш ли си на лъжите и глупостите, които избълва. Запада са най-голямата напаст на планетата от последните 50+ години. Оттам командват масоните и тяхната цел е да направят хората максимално неуки, глупави, необразовани, за да не си знаят правата, да се карат, да се разделят, да не вярват в Бога Исус Христос, да са алчни, да са зли, да са горди, да слагат материалното на пиадестал. Ти си един от "успешните резултати" на техния проект по индоктриниране на хора. Ако живееше в САЩ, щеше да виждаш проблема с наркотиците там, защото даже американците не ги е срам да ги показват по телевизиите си и да говорят за това навсякъде, защото проблема е толкова разрастващ се и страшен, че не им пука какъв имидж имат пред света, те искат да осведомят хората и да го решат. Ама ти не живееш в САЩ от 30 години, може от 30 години да имаш desktop wallpaper на компютъра си. Аз бях там едно лято на студентска бригада преди 10 години в Кейп Код, по шосето до работа имаше спринцовки, съквъртиранта ми беше американски хероман, който се друсаше пред мен, искаше ми постоянно пари на заем, даже беше достатъчно нагъл да ме моли аз да съм му купувал спринцовки понеже вече го знаели във всички CVSи и не му ги продавали. Така че видях за 3-4 месеца американска наркомания и повече не искам да ходя там. Вярно че от дете живеех с "американската мечта че това е най-якото място на планетата" и че един ден искам да отида там, отидох, видях и повече не искам да се върна. Тук хората не можем да оценим какво имаме и природа, и храна и ценностна система. Даже след 10-20 години на Балканите ще стане по-хубаво от целия западен свят... не защото ще има някъв "ренесанс" при нас.. ние пак ще си ставаме по-зле, само че запада ще стане толкова зле, че тук ще почне да изглежда хубаво. И западняци ще почнат да се местят тук и в Югоизточна Азия и ще бягат от там. Американските африканци вече почнаха да имигрират обратно в Африка, в Нигерия и ЮАР и им е по-хубаво.
  • 4
    7
    Съдия Гьонова
    Гьонсуратовското правосъдие в действие ! Съдиите издали тази присъда да корумпирани боклуци.
  • -2
    6
    До 5
    Докато в Англия, Франция, САЩ престъпленията срещу жени са рядкост, независимо многото имигранти в някои градове, то в България без имигранти те са доста. Жените в България са доста по-репресирани отколкото в САЩ, Великобритания, Франция, Испания и т.н.! Снимките които си дал са с цел пропаганда и не дават реалното положение. Аз живея в Америка от повече от 30 години и мнението на жените български тук е, че се чувстват по-свободни и независими. Статутът на българките в България е с две генерации назад от американките. Жените на възрастта на майка ми в Америка всичките карат автомобили, а в България нито една не знам да е карала автомобил на нейната възраст. Така е и с другите неща. Западна Европа и Америка са двигателят на социалната свобода, независимост и справедливост и ако има някакви лоши случаи те са по-скоро изключение и такива т-пунгери като теб ги показват за да излъжат и манипулират хората. Всяко общество има своите пороци, българското има много, следствие на съветската окупация и властта на тъпите и прости комуняги и скоро не се вижда да достигне достиженията на Великата Западна Цивилизация!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари