Урсула фон дер Лайен предлага еврокомисар по отбраната

0
Длъжността не е съществувала в Европейската комисия
Длъжността не е съществувала в Европейската комисия Снимка: БТА

Длъжността не е съществувала в Европейската комисия

Постът еврокомисар по отбраната трябва да се появи за първи път в историята на Европейския съюз в Европейската комисия в следващия ѝ състав. Това обяви ръководителят на този орган Урсула фон дер Лайен, говорейки на Мюнхенската конференция по сигурността, информира Банкеръ.

Ако оглавя следващата Европейска комисия, разбира се, ще създам поста еврокомисар по отбраната. Все още не знам от коя страна ще бъде той или тя, но имаме нужда от този пост”, отбелязва фон дер Лайен. Избрите за европейски парламент ще се състоят от 6 до 9 юни 2024 година. Следващата Европейска комисия ще започне работа през ноември тази година.

Длъжността еврокомисар по отбраната не е съществувала в Европейската комисия от създаването на Европейския съюз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    222
    Зорлем ще ни вкарат във война тия,ама те и децата им ще седят по кабинетите,а ние и децата ни ще сме пушечното месо
  • 6
    2
    чичомитобрат
    Тоз фон дер лайнер само пакости и мръсотии гледа да върши. Все пак са васали под пръста на войнолюбивите американски терористи. Гласят европа за война с Русия (и може би и Player 2 че и дори Player 3).
  • 10
    1
    русенец
    Гинеколожката беше министър на отбраната на Федералната република. След себе си остави няколко дела за корупция, натресени на нейни сътрудници и отслабен Бундесвер. Тая вместо да продължава да разрушава строеното от другите, да вземе да си гледа внуците или просто да върви на майната си!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари