Уродливата държава срещу майките

1
Държавен служител обвинява майките в платени протести
Държавен служител обвинява майките в платени протести Видео: ЕвроДикоФ

Смайващо безхаберие на социалния министър Бисер Петков.

Този човек беше върнат на работа от Бойко Борисов, но той изглежда няма никаква представа какви са проблемите на майките на децата с увреждания.

Върха на идиотията обаче я постави една служителка на министерския съвет, която е заместник председател на Националният съвет за интеграция на хората с увреждания и е подчинена на Бойко Борисов.

Адриана Стоименова обвини в национален ефир майките на децата с увреждания, че протестите били финансирани от чуждестранни фондации. Ставало въпрос за над 1 милион лева.

Изглежда държава не е впрегнала ресурс да помогне на тези злощастни майки, а иска да настрои обществото срещу тях по един много грозен и унизителен начин.

Но когато говорим за уродливо мислене, няма по ярък пример от шефа на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, който се "изцепи" по един абсолютно недопустим начин: "Става безпощадно ясно, че тоя аматьорски, написан на коляно закон, не става за нищо и не върши работа на никой. Престанете да разхождате тия нещастни деца по улиците. Засрамете се малко!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари