Ураганен вятър в Русе

0
Вятър със скорост близо 90 километра в час беше измерен в Русе тази сутрин
Вятър със скорост близо 90 километра в час беше измерен в Русе тази сутрин

Заради силния вятър пристанищните кранове спряха работа

Вятър със скорост близо 90 километра в час беше измерен в Русе тази сутрин. Предупреждение бе изпратено до капитаните на кораби по Дунав и пристанищните оператори.

Наложено беше ограничение за акостиране на празни плавателни съдове в лиманите, а останалите кораби трябва да се съобразят с обстановката по реката, уточниха от Морска администрация.

Заради силния вятър пристанищните кранове спряха работа. Предприети са необходимите мерки за стопирането и обезопасяването им. Поривите на вятъра събориха дърво на улица "Борисова" в Русе. Няма нанесени сериозни щети.

Прогнозата на метеоролозите е вятърът да отслабне привечер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До 1 и 2:
    Баси, момчета, вие сериозно ли?!! Какво красиво, чаровно или сексапилно намерихте в тая семпла женица?
  • 0
    2
    Рики
    Аз пък не съм колега на водещата, но с удоволствие бих споделил неангажиращ полов уикенд - без ангажименти на някое романтично местенце покрай морето или където тя реши да ме заведе.
  • 0
    1
    Колега на водещата
    Здравейте, аз съм колега на водещата и от много години тая любовта си към нея. Не мога да намеря смелост да и призная, че съм ЛУДО влюбен в нея и нямам търпение да и направя деца.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари