Украинче вее българско знаме върху книга на Вазов

4
Вижте новото издание на Вазов, включващо стихотворението
Вижте новото издание на Вазов, включващо стихотворението

Вижте новото издание на Вазов, включващо стихотворението

Украинче вее българско знаме върху книга на Вазов. Това възмути Недялко Недялков, който в пост във Facebook отсече, че това е „пълна перверзия“.

"И понеже сегрегацията на „Аз съм българче!“ било фалшива новина, нямало такова нещо…

Вижте новото издание на Вазов, включващо стихотворението.

НА САЙТА НА ИЗДАТЕЛСТВО „ХЕРМЕС“ ПИШЕ: Издание 2023 г…

Туй българче що е облечено в цветовете на украинското знаме, бре, мискини продажни?

Случайно?

Щото е много фешън?

Свършиха се другите цветове?

Стилистично решение на дизайнера?

Това е пълна перверзия, мен ако питате.

Българоукраинче.

Аз съм българче!“ като рекламен бранд на Зеленски.

Другия път ще обърнат сюжета – детето от корицата ще е облечено в българска носия и ще срича „Аз съм украинче“.

Най-безсрамно вклиняват геополитика в изконната българска класика, и то на визуално ниво

Прави го изкупената, грантова интелигенция, за да си заслужи кинтите отвън, да зададе тренд и да се подмаже на правителството.

Аз съм българче!“, Вазов, учебниците ни по история, паметта, образованието, културата, всичко българско и родно са в опасност, приятели, и това не е дезинформация. Киряк-Стефчовците са сред нас и даже не чакат заповед – безчинстват, отродяват за собствен кеф и от комплекси. Защото слугата винаги е много по-кръвожаден от господаря си.

Аз съм българче!“ е архетип, структуроопределящ самосъзнанието ни и родовите чувства

То не е просто поетичен текст. Очевадно е, че стихотворението е подложено на асимилаторска диверсия. Като си затваряме очите, това няма да се поправи. Обидно е да припомняме – децата си ги родихме българчета, не украинчета…Комуто не харесва, да ходи в Украйна."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Редактор е
    Пьотър Симеонович.
  • 3
    6
    Да, копейки...
    Не можете да излезете от ПИК и тик-ток, нали? Пък и явно наистина ви е трудно с българския език, от пулене в рушлямски тв канали. Доказателствата нямат значение, и да ви ги заврат лично в тъпите мутри.
  • 1
    5
    Ето ти отговора, 3
    Ето какво отговаря художникът на Борис Стоилов на някаква "будна" гражданка на същия този въпрос: "Уважаема г-жо Симеонова, пише ви авторът на тази корица , като и на тази от първото издание на ИК Хермес. Първата корица на книгата е от 2002 г, а тази корица е от 2006. На първата - момчето е блуза в бяло и синьо. На корицата от 2006 г. е в жълто и синьо (единият ми син имаше такъв анцуг като малък). Никакви политически намеци не е имало в онези години. Ако сега излезе в бяло и червено, вероятно ще бъда обвинен в прополски симпатии. Не мога да предвидя какво ще стане утре и кой цвят ще е грешният. Нека не превръщаме всичко в политика."
  • 0
    4
    Б.Н.В.
    Само тъпи рушлямски тролчета, кумуняси и путинофилчета копейкаджиски могат да се вържат на подобни тъпотии! Ама то толкова им е капацитета на единствената им закърняла мозъчна клетка! ХАХАХАХАХА Слава Украина! С такава жалка пропаганда рушлямците сами показват колко са неадекватни и ТЪПИ!!!
  • -2
    3
    абе не знам,
    Имаме книжката от 2004-та, купувана за децата, сега ще чака внуците, там момченцето е с синьо-бяла блузка. Точно сега това си е живо внушение на емпатия към украинците, независимо дали са целели това!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари