Учениците от затворените училища се връщат в клас

0
Само в три училища 29 ноември е обявен за неучебен ден
Само в три училища 29 ноември е обявен за неучебен ден

Само в три училища 29 ноември е обявен за неучебен ден

Училищата, които бяха затворени заради тежката зимна обстановка в последните два дни, възобновяват присъственото обучение от сряда.

Във всички области на страната ситуацията се нормализира като се отстраняват проблемите, свързани с прекъсване на електроподаването и непроходими пътища.

Единствено в три училища утре (29 ноември) е обявен неучебен ден. Две от тях са в област Бургас – Средно училище "Елин Пелин" в село Руен и ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в село Порой, община Поморие. Третото е ОУ "Христо Ботев" в село Горни Лом в област Видин.

Едно училище в страната ще провежда утре обучение от разстояние в електронна среда - ОУ "Климент Охридски" в Сталийска махала в община Лом. Причината е повреда на отоплителната инсталация, вследствие на прекъснатото електрозахранване. Очаква се до края на утрешния ден тя да бъде отстранена. Ако това не се случи, училището има готовност да продължi онлайн обучението и в четвъртък.

Затворени утре са и две детски градини в страната – те са в Безденица и Смоляновци в община Монтана.

Списък с учебните заведения, за които към момента вторникът е обявен за неучебен, е публикуван на сайта на МОН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари