Ученичка от София стана "Мис Свят България"

2
16-годишната Ивана Събева ще представи страната ни на "Мис Свят 2024"
16-годишната Ивана Събева ще представи страната ни на "Мис Свят 2024" Снимка: Светослав Ханджийски / Miss World Bulgaria

16-годишната Ивана Събева ще представи страната ни на "Мис Свят 2024"

16-годишната ученичка в 10 клас Ивана Събева стана "Мис Свят България" и ще представи страната ни на "Мис Свят 2024" на 9 март в Мумбай, Индия. Ивана учи във 2 СУ "Акад. Емилиян Станев", а сега ще трябва да вложи усилия в подготовката за големия конкурс за красота.

Коя е Ивана Събева?

"Занимава се професионално с модерен балет и актьорско майсторство, владее английски език. Преборвайки конкуренцията на над 32 кандидатки от цялата страна и като най-младия участник кандидатирал се за международния форум, тя ще представи България на 71-то издание на най-големия и реномиран международен конкурс за красота в света - "Мис Свят 2024", чийто финал ще се проведе на 9-ти март в Мумбай, Индия.", пише на официалната Facebook страница на Miss World Bulgaria / Мис Свят България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    1
    Sтанко
    Браво на детето! Едно от малкото смислени неща в сивото ни ежедневие. Нека да има късмет и да усмихва много хора! Няма по-хубаво от това - да правиш хората щастливи - било то с чар, красота или просто излъчване. Да е жива и здрава и да върви само напред в живота!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари