Учени направиха сензационно разкритие: Смъртта не съществува!

0
След смъртта духът на починалия се пренася в друго измерение
След смъртта духът на починалия се пренася в друго измерение

Специалисти от Университета в Каролина достигнаха до извода, че след физическата си смърт хората попадат в паралелни светове, където продължават да живеят. По този начин те доказват, че животът след смъртта съществува.

Според ръководителя на научната група Робърт Ланц, човешкият живот е част от един безкраен цикъл. След смъртта духът на починалия се пренася в друго измерение. Това, по думите му, прилича на случващото се с растенията, които цъфтят, увяхват, но след това отново порастват и се покриват с цветове, пише informing.ru., цитиран от БЛИЦ.

Тези паралелни светове, в които попада човешката душа, не могат да се определят като Ад и Рай, поне така, както ги описва религията.

Умирайки, духът на човека се пренася в паралелен свят, но не в Рай или Ад. И веднага след смъртта там той отново може да се възроди в нашия свят или пък в някой друг”, отбелязва Ланц.

Освен това, заявяват авторите на изследването, различни мистични същества като Йети, русалките и други биха могли да попаднат в нашия свят от паралелни вселени.

За жалост, към момента специалистите по никакъв начин не могат да докажат своята теория. Единственото доказателство в нейна полза могат да служат микрочастиците, който могат да се намират едновременно в различни състояния.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Докато пеех вчера в стаята, някой счупи с камък прозореца, за да чува по-добре.

Харесай Дунавмост във Фейсбук