Убийство в бургаския затвор

0
Двама лишени от свобода се сбили
Двама лишени от свобода се сбили

Двама затворници са се сбили, а единият от тях е починал след спречкването

Сигналът за инцидента в бургаския затвор е получен около 11:00 часа в един от корпусите. Малко след спречкване между двама лишени от свобода - на 30 и 66 години, изтърпяващи наказанието си за извършени кражби, разтървани от дежурните надзиратели, по-възрастният пада на земята и дошлия на място медик констатира липсата на жизнени показатели.

Своевременно е сформиран екип от служители от отдел "Криминална полиция" и отдел "Разследване" при ОД на МВР - Бургас, които извършват първоначален оглед. Видими сериозни травми по тялото на 66-годишния мъж не са забелязани. То е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина" към УМБАЛ – Бургас.

Засега не може да се потвърди причинно-следствена връзка между спречкването и настъпилата смърт. Ще бъдат изчакани данните от предстоящата аутопсия, които по безспорен начин да определят причината за загубата на жизнени показатели у 66-годишния лишен от свобода. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари