Убиха жена при стрелба в Лондон

0
Трима души са открити с огнестрелни рани в Източен Лондон
Трима души са открити с огнестрелни рани в Източен Лондон

Трима души са открити с огнестрелни рани в Източен Лондон

Една жена е била убита, а двама души, единият от които тийнейджър, са били ранени след стрелба в Източен Лондон, съобщиха от столичната полиция, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Трима души са били открити с огнестрелни рани, след като полицията е била повикана около 18:30 ч. във вторник по сигнал за стрелба в Хакни.

Една 42-годишна жена е починала на място, а други двама - 20-годишен мъж и 16-годишно момче - са били откарани в болница, където състоянието им се оценява, съобщиха от полицията.

Започнало е разследване за убийство, като до момента няма извършени арести.

Детектив суперинтендант Вики Тънстъл от местния полицейски екип в Хакни заяви: "Този шокиращ инцидент доведе до смъртта на млада жена и мислите ми са със семейството ѝ в този изключително труден момент. Мислите ми са също така с двамата души, които са били откарани в болница. Все още сме в начален етап на разследването и екип от специализирани детективи работи, за да установи какво се е случило. Служителите ще останат на мястото на инцидента през нощта и ще бъдат в района през следващите дни.

Не подценявам въздействието, което този инцидент ще има върху хората в Хакни, и разбирам, че обществото ще иска отговори за случилото се тази вечер. Ще споделим допълнителна информация в хода на разследването."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ха-ха,
    Да ви сЕра на „Великата Британия“! Негри-мюсюлмани бранят корана, а?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари