Убиецът на Ферарио Спасов отнесе 1000 лева глоба

1
Осъдиха Начо Пантелеев по друго дело, което е за притежание на марихуана
Осъдиха Начо Пантелеев по друго дело, което е за притежание на марихуана Снимка: 24 часа / архив

Осъдиха Начо Пантелеев по друго дело, което е за притежание на марихуана

24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец беше осъден от Районния съд в Горна Оряховица на глоба от 1000 лева за притежанието на 9,5 грама марихуана. Срещу него има висящо дело за катастрофата, при която на 11 ноември загина футболният треньор Ферарио Спасов, предаде NOVA.

Случаят с притежание на дрога е от 7 декември 2022 година. Начо Пантелеев не се яви на съдебното заседание по делото, отлагано над 10 пъти.

Районният съд в Горна Оряховица го освободи от наказателна отговорност и го глоби 1000 лева, защото случаят бил "маловажен". В дома му в Лясковец са намерени 9,5 грама марихуана на стойност 57 лева. Пантелеев сам показал на полицаите къде крие конопа за лично ползване.

Той остава с чисто съдебно минало и тази присъда няма да повлияе на висящото все още дело за катастрофата с футболния треньор Ферарио Спасов, поясни неговият адвокат Венцислав Фоти. Все още не е готова петорната автотехническа експертиза, назначена от Окръжната прокуратура в Ловеч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари