Продават имуществото на обвиняемия за смъртта на Ферарио Спасов

0
Брокерска агенция пусна луксозния имот в Лясковец за 360 000 евро
Брокерска агенция пусна луксозния имот в Лясковец за 360 000 евро Видео: bTV

Начо Пантелеев е с мярка подписка

Все още не е готова автотехническата експертиза за катастрофата, при която загина футболният треньор Ферарио Спасов.

Обвиняемият за причиняване на смърт по непредпазливост е с мярка подписка, а семейството му разпродава имуществото в Лясковец, информира bTV.

На 11 ноември автомобилът, шофиран от 24-годишния Начо Пантелеев удря колата на футболния треньор на мокър участък. Спасов загива на място. Вече два месеца се чака резултат от експертизата, въз основа на която може да бъде променена мярката на Пантелеев.

Междувременно, семейният имот на Пантелеев е обявен за продажба. Семейството все още обитава пристройката към луксозния имот в Лясковец.

В хода на разследването на катастрофата, причинила смъртта на Ферарио Спасов, стана ясно, че на името на Начо Пантелеев няма имоти. Той обаче е наследник на част от имуществото на починалия си баща. От брокерската агенция, която продава имота не пожелаха да застанат пред камерата на медията, но потвърдиха, че къщата е фамилна. Пуснат е на пазара преди дни, а обявената цена е 360 000 евро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Аха..
    Ще вземат 360 000 € на вулвин ден или на 31 февруари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари