Начо Пантелеев, който уби Ферарио Спасов, се появи

0
Лясковчанинът дойде в Районния съд по дело за държане на наркотици
Лясковчанинът дойде в Районния съд по дело за държане на наркотици Снимка: 24 часа

Лясковчанинът дойде в Районния съд по дело за държане на наркотици

Начо Пантелеев, който уби с колата си Ферарио Спасов, се появи в Горна Оряховица.

Лясковчанинът дойде в Районния съд по дело за държане на наркотици. 9.7 грама марихуана са намерени в къщата му в Лясковец на 7 декември 2022 г. Делото обаче не тръгна поради служебна ангажираност на адвоката му Венцислав Фоти.

Така Начо бе сам в кулоарите и в съдебната зала, упорито криейки лицето си от журналисти. Той остана безмълвен на отправените му въпроси къде е изчезнал, след като бе пуснат с мярка подписка след инцидента, пише вестник "24 ЧАСА".

В залата обаче заяви, че държи делото, по което е подсъдим, да се гледа в присъствие на защитника му. То върви към приключване с административно наказание, глоба до 1000 лв. заради маловажен случай, обясни съдия Христо Попов. Така заседанието за държане на наркотици бе отложено за догодина.

Жестоката катастрофа стана на 11 ноември. 24-годишният мъж помете със спортен "Мерцедес" колата на футболния треньор Ферарио Спасов на пътя София - Варна.

Спасов се прибирал от мач на отбора си "Левски" - Лом към Ловеч, когато колата му била застигната отзад от мерцедеса, който летял с бясна скорост по мокрия асфалт в посока Велико Търново. По неизвестни причини 24-годишният Начо не успял да спре, ударил голфа на популярния футболен специалист отзад и го изхвърлил в страни от пътя. Ферарио Спасов е издъхнал на място в смазаната до неузнаваемост кола.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари