Турция трябва да разбере, че България вече не е същата

1
Когато стана президент, Турция ще спре да турцизира циганите
Когато стана президент, Турция ще спре да турцизира циганите

Ако българите не упражнят правото си на глас, ще гласуват циганите в гетата срещу 20-30 лева, а после ще се сърдим защо нищо в България не се променя, каза кандидатът за президент

Когато стана президент, първият разговор, който ще направя, ще е с турският колега, защото Турция трябва да разбере, че България вече не е същата, че има държавен глава, който няма да си затваря очите пред безобразията, които се правят. Това каза в „Денят започва“ по БНТ Красимир Каракачанов.

„Ако Турция желае добросъседски отношения с България, трябва да спре да се меси в нашите вътрешни работи, а тя ни се бърка, финансирайки главното мюфтийство и турцизирайки българите мюсюлмани и част от циганските общности. Това трябва да спре“, подчерта кандидатът за президент от Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Според него, България трябва да води балансирана външна политика. „Освен НАТО и ЕС трябва да има добри отношения, но равнопоставени с Русия и Китай, както и с другите фактори в световната политика. Ние имаме нужда от повече приятели, а не от врагове“, заяви Каракачанов.

„САЩ е страната с най-успешен модел за интеграция на мигранти. Въпреки това вижте изследванията от миналата година сред мюсюлманската общност! 51% от тези хора смятат, че шириата трябва да бъде право на мюсюлманите в САЩ. Т.е. те предпочитат религиозното право, а не американското законодателство. Затова България трябва плътно да охранява границите си. Нужно е да има повече войска там и „Гранична полиция“. Ако трябва да се използва сила, но да не се допуска тази мигрантска вълна, която се очаква още този месец“, заяви лидерът на ВМРО.

„България трябва едностранно да обяви замразяване на изпълнението на Дъблинското споразумение и да настоява заедно със страните от Вишеградската четворка за промяна на регламента, защото 33 000 мигранти, които са влезли и са регистрирани у нас, вече се намират в страни от Западна Европа. Те ще ни бъдат върнати. Според т. нар. квоти, ще ни бъдат изпратени още 1300 души“, прогнозира Каракачанов.

Той припомни, че в постановлението на Министерския съвет пише, че тези хора трябва да се настанят, да се осигуряват здравно и социално, да ходят на детска градина и училище, да им се осигурят работа и жилище. Един български пенсионер не получава подобни привилегии от собственото си правителство, коментира патриотът.

„В постановлението се казва, че лицата, получили бежански статут в България или хуманитарен в страни от ЕС, и техните семейства, това означава, че тези 34 000 души, които могат да ни бъдат върнати, могат да кажат, че имат две-три жени и 7-8 деца. Тези 34 000 ще станат 150 000. Нямаме интерес подобни хора да бъдат настанявани в нашите градове и села“, каза още съпредседателят на Патриотичния фронт.

„Най-важното, което хората трябва да знаят, е че е нужно да гласуват, защото ако не упражнят правото си на глас, ще направят това циганите в гетата срещу 20-30 лева, а след това ще се сърдим защо нищо в България не се променя. Всички, които желаят български патриот за президент, могат да го направят с номер 19 в интегралната бюлетина“, подчерта Красимир Каракачанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари