Турнир по футбол събира пари за битката на един баща с рака

1
Димитър се нуждае от 60 000 евро за лечение и операция на мозъчен тумор в Германия
Димитър се нуждае от 60 000 евро за лечение и операция на мозъчен тумор в Германия

Близки и приятели на онкоболен баща на малко дете организират благотворителен турнир по футбол и кампания за събирането на средства за лечение и операция в Германия.

Необходимата сума е 60 000 евро и тя е непосилна за семейството на Димитър Борчев.

Всичко започна след като Димитър получи припадък, съпроводен с гърч пред мен и невръстния ни син. Мили хора, това бе най-страшният момент в живота ми. Аз самата се чувствах безсилна и помислих, че най-страшното се случва...“, пише в страницата на кампанията съпругата на Димитър Цветелина.

Снимка: Личен архив

След прием в две болници, изследвания и операция за определяне на стадия на тумора неврохирурзите препоръчват на семейството германска болница. Именно за лечение в нея сега семейството събира пари.

Паралелно с кампанията, приятели на Димитър организират благотворителен футболен турнир. Той ще започне в 16:00 ч в комплекс Greensport на бул. „Цветан Лазаров“ 10 в София. Входът за отбор е 120 лв, а записването става на телефон 0888421203 (Деян).

Благотворителен турнир по футбол,за да помогнем на един невероятен човек да гледа как расте детето му,и да се радва на семейството си. Всеки е добре дошъл дори да не играе футбол,нека да съберем повече парички и да дадем по-голям шанс на Митко“ – така организаторът описва предстоящото благотворително събитие.

Можете да помогнете на Димитър с дарение ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари