Цветелин Цеков се е обесил с връзка на маратонка

0
Задържаният за заложническата криза се самоуби в ареста в Благоевград
Задържаният за заложническата криза се самоуби в ареста в Благоевград Снимка: БГНЕС

Задържаният за заложническата криза се самоуби в ареста в Благоевград

Днес в 15:40 ч. в арест Благоевград при извършване на рутинна проверка е установено, че задържаният Цветелин Цеков се е обесил с връзка от маратонка, завързана за решетката на прозореца. Той е бил настанен с друг задържан под стража, който по време на инцидента е бил извън ареста - на дело в Окръжен съд Благоевград, съобщиха от Министерството на правосъдието, предаде БГНЕС.

Извикана е Спешна помощ, която е констатирала смъртта на Цеков.

Проверката до момента е установила, че тази сутрин по време на свиждане задържаният Цеков е получил чифт маратонки, като служителят, отговарящ за багажа е извършил нарушение - допуснал е маратонките с връзки на тях.

Обособен е временен пост и е извикана дежурно-оперативна група от ОДМВР-Благоевград, като тялото е транспортирано за аутопсия.

Със заповед на началника на Областна служба за изпълнение на наказанията - Благоевград е назначена проверка по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    123
    Сега съд до припадък на простия пъдарски отдел ГДИН. Те са длъжни не само да го пазят да не бяга ами и да не го бият измъчват малтретират или от самоубийство. Съд съд съд с иск от 6 цифри. Тюфлеците в ареста до един цялата смяна да се уволни дисциплинарно, до последния тюфлек селски. Иначе тази държава ще затъва всеки изминал ден.
  • 5
    3
    Бай Колю
    Определени малцинствени етнически групи имат по-големи права и привилегии от останалите, които ги издържаме с нашите данъци. Затова съм абсолютно "ЗА" че тази малцинствена група категорично има право в ареста да си има: връзки на обувки, колани, метални копчета по дрехите, капсула Полоний, Цианид, Аматоксин, Тетродотоксин или Рицин (по избор на клиента).
  • 7
    2
    варненец
    Аз нямам нищо против , че момчетата от МВР са "пропуснали".
  • 13
    1
    Професионален Въпрос
    Защо задържаният е имал връзки на обувките? Колан,вървички,метални предмети? Писалки,кламери, и т.н. Той арестуван ли е бил или е бил поканен на танцово събитие със ръководството на съответното РПУ или Дирекция на МВР ? Има инструкция по въпроса за арестантите,конвойна служба.Даже някой видове копчета се махат от дрехата.Демократично е.Не е имало професионален обиск,претърсване и временно изземване на опасни предмети и вещи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари