Арестант опита да се самоубие в Пловдив

0
31-годишният Метин Мехмедов е спрян от надзирателите да се обеси с чаршав
31-годишният Метин Мехмедов е спрян от надзирателите да се обеси с чаршав

31-годишният Метин Мехмедов е спрян от надзирателите да се обеси с чаршав

31-годишния Метин Мехмедов, който в началото на август причини тежка катастрофа на пътя Кричим – Устина, е направил опит за самоубийство в ареста в Пловдив, съобщи TrafficNews.

Той се е опитал да се обеси с чаршаф, но бил спрян от надзирателите.

При инцидента Метин блъсна 33-годишен мъж, който дълго време бе в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма. След катастрофата Метин е бил тестван за алкохол и наркотици, като проверката е отчела положителна проба за амфетамин. Справка в регистрите на МВР показала, че задържаният е с отнето свидетелство за правоуправление. След катастрофата се е опитал да се укрие, като е казал, че приятелката му е управлявала автомобила.

В съда Метин се опита да умилостиви съдията, като заяви, че майка му е онкоболна и ако остане в ареста това ще я съсипе. От прокуратурата поискаха потвърждаване на мярката с мотива, че Метин има множество предишни престъпления. Хващан е да шофира под въздействие на алкохол и наркотици, а освен това е бил задържан и за притежание на забранени вещества.

Съдът го остави зад решетките, докато разследването продължава.

Запознати със следствието коментират, че това може да е пореден опит на Метин да излезе на свобода, след серията опити да се измъкне от правосъдието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари