Цонка Христова: Изпратих заплашителни писма на всички потенциални причинители на миризми

1
Напоследък се получавали и много сигнали за миризми в района на Русенския университет, посочиха от РИОСВ - Русе
Напоследък се получавали и много сигнали за миризми в района на Русенския университет, посочиха от РИОСВ - Русе Видео: КИС 13

Напоследък се получавали и много сигнали за миризми в района на Русенския университет, посочиха от РИОСВ - Русе

Над 600 сигнала за неприятни миризми са получили в екоинспекцията в Русе през септември.

Проверките са показали, че някои от тях са от битово естество или причинени от пожари. Най-честите оплаквания са за миризма на масла, леярна и химия, заяви на пресконференция днес директорът на РИОСВ инж. Цонка Христова, предаде телевизия КИС 13.

Само от началото на октомври, са вече получени над 60 сигнала. Въпреки че нямаме законодателство за миризмите, те ни насочват към причините за тях, които могат да са битови или промишлени, каза още инж. Христова.

Напоследък се получавали и много сигнали за миризми в района на Русенския университет, посочиха от РИОСВ. Дори тази сутрин от Екоинспекцията са връчили констативен протокол и са съставили акт на предприятие от Източната промишлена зона. Дали са и предписание.

За нарушаване на комплексното разрешително, санкцията може да бъде в размер от 10 000 до 500 000 лева, в зависимост от въздействието върху околната среда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    Ленчето
    Подай си оставката и върви с Пенчо Милков на майната си за гъби.
  • 4
    6
    Потенциален причинител
    МОЛЯ??? Заплашително писмо ли ще ми пращаш? На кого си мислиш че говориш по този начин бе??? Ти, гиди дърт миндил със сериозни колебания в морално-етичната си характеристика!
  • 5
    5
    Робин ХуйК
    Тази бабичка кого си мисли, че заплашва? Та тя е на една тетива разстояние от положение легнала, два метра под земята. Толкова евтин ще бъде отстрела на Паразита Хищник.
  • 6
    4
    Моето име
    Страаашно!
  • 4
    3
    Калоян
    А на тези с миризливите мазета.... кога ще изпратите писма
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари