Ципов, ГЕРБ: Според нас няма условия да подадем оставка

0
Депутатът от ГЕРБ: "Всички схеми за подпомагане на физическите лица и фирмите продължават във връзка с пандемията. Правителството продължава да работи"
Депутатът от ГЕРБ: "Всички схеми за подпомагане на физическите лица и фирмите продължават във връзка с пандемията. Правителството продължава да работи" Снимка: БГНЕС/архив

"Според нас няма условия да подадем оставка. Нашите очаквания са да има редовни избори, правителството има много още какво да свърши. Не е приключила здравната криза, очакваме и икономическа криза"

 Това заяви депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов пред БНТ, цитиран от Евроком

"Чуваме непрекъснато как едно служебно правителство може да направи това, което прави редовното. Това категорично не отговаря на истината", коментира още той.

"Ще продължим да работим така, както всеки ден", увери Ципов.

"Разбира се, че ще има недоволни от изборните резултати. Няма как да убедим всички на 100%, че изборният процес е такъв, какъвто очакват българските граждани. Ще има технически проблеми, ще има нужда от обучение.

В момента според Изборния кодекс гласуването е задължително и няма санкция. За задължително гласуване промени не се предвиждат", допълва още депутатът от ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари