Трима младежи изхвърчаха от автомобил при изпреварване

3
Смразяващите кръвта кадри са заснети от камера на преминаващ автомобил
Смразяващите кръвта кадри са заснети от камера на преминаващ автомобил Видео: Daily Mail

При ужасяваща катастрофа в Русия трима младежи оцеляха по чудо, въпреки че прехвърчали през цялото платно и се стоварили на капака на движещ се автомобил и на земята.

За нещастие техният шофьор, който останал в удареното возило, загинал, съобщава „Дейли Мейл”.

Смразяващите кръвта кадри са заснети от камера на преминаващ автомобил. Инцидентът е станал в руския град Волосово. Злополучната кола, в която пътували 4 души, поднесла на пътя и била ударена от насрещно движещ се камион. За части от секундата телата на тримата пътници изхвърчали от возилото и се претърколили през предното стъкло на автомобила с камерата.

20-годишният шофьор Леонид Мухин, който бил виновен за инцидента заради високата скорост, останал заклещен в „Лада”-та. От мощния удар возилото буквално се разпаднало.

Тримата, които не носели предпазен колан, излетели и се стоварили на земята. Те оцелели. Шофьорът на автомобила с камерата – Виталий Турчиняк, буквално изпаднал в шок при вида на търкалящите се по предното му стъкло хора.

Жестоката катастрофа е станала на 6 август около 4 ч. следобед.

Тримата оцелели са 21-годишната Анастасия Герасимова, 26-годишният Дмитрий Чапов и 19-годишният Анатолийх Меркулов. Съобщава се само фамилията на шофьора на камиона – Шабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари