Три демонстрации се събират под прозорците на президентството

0

Сряда вечер под прозореца на президентството ще се проведат три демонстрации

В 18.00 часа под надслов #ГАZwithmе ще започне поредната демонстрация срещу служебния кабинет и Румен Радев. Участниците в демонстрацията се възпротивят на намерението на служебното правителство за преговори с „Газпром“. Протестът е подкрепен от „Демократична България“, които обвиниха служебния кабинет, че иска да постави София в зависимост от Кремъл. От коалицията настояха всички политически сили с евроатлантически ценности да излязат с ясна позиция за действията на правителството, пише Топ новини.

Час по-късно от същото място ще тръгне шествие в подкрепа на Украйна. Очаква се участниците в #ГАZwithmе да се включат в демонстрацията по повод Деня на независимостта на Украйна. От президентството шествието ще премине по булевардите „Княгиня Мария Луиза“ и „Александър Стамболийски“, за да стигнат до паметника на украинския поет Тарас Шевченко на площад „Възраждане“. Шествия ще се проведат още във Варна и Пловдив.

По същото време, отново пред президентството, е насрочена и демонстрация в подкрепа на преговорите с „Газпром“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    До 2
    Работата е там, че например със събраните пари от моста могат да ги дотират. А ние тук ще ринем лайнатана "европейските" тирове.
  • 6
    2
    русенец
    Оставете Топлофикация София да купува газ откъдето си иска, обаче никакви помощи, дотации, опрощаване на заеми ! Не стига, че цяла България им плаща сметките, ами и не мирясаха! По-добре е сарматите да дойдат, че да видим и ние бял ден!
  • 2
    1
    "pp" sa shpioni do edin
    про100$$ к!р0, ристюфци, мирчефци, атанасофци - вън от България заради пропагандна политика от работодателя им сащ! България трябва да възобнови доставките на газ от Газпром, а който не иска - марш в сащ за смяна на пола! Онзи ден платеният от цру на сащ пропагандатор - мирчефци напоително обясняваше как видите ли Газпром нямало да може да ни доставя газ и нямало да задоволи нуждите на потреблението в България! Този русофоб - мирчефци, който сякаш не знае, че поне 30 години Газпром непрекъснато доставяше газ на България на много добри цени! Трябва да изгоним всяка сащническа сган от България и да е България за българите! България не е на сащ, но ей такива продажни агенти/шпиони рристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква - натикаха България в блатото, за да угодят на УРОДА сащ в политиката им срещу християнска Русия! Да не говорим, че откаченият про100$$ к!ро мрази християнските ценности и иска да ги замени със сащнически джендеризирани лгбт "ценности"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари