Трайков прибрал 140 бона хонорар по арбитража за "Белене"

0
От действията му излиза, че той е успял да осребри добре защитата на страната ни по заведеното срещу нея наказателно производство
От действията му излиза, че той е успял да осребри добре защитата на страната ни по заведеното срещу нея наказателно производство Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент от Реформаторския блок Трайчо Трайков е получил над 70 000 евро (около 140 000 лева), за да защити българските национални интереси по арбитражното дело за АЕЦ "Белене".

От  "Блиц" показаха документи, според които министърът на икономиката и енергетиката в първото правителство на премиера Борисов, е бил поканен като свидетел по заведеното срещу родината ни дело от адвокатската кантора "White & Case" LLP.

Трайков е дал съгласието си, но е поставил условие да му бъде платен солиден хонорар за извършената от него "работа".

От действията му излиза, че той е успял да осребри добре защитата на страната ни по заведеното срещу нея наказателно производство. В досегашната си кампания Трайков активно застъпва тезата, че е бил категорично против руския проект АЕЦ "Белене". Оказва се, че той също добре е заработил покрай така омразния на РБ проект. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Момченце слушайки опера се обръща към майка си:
- Ако викаме така, нас в детската градина ни наказват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари