Трайчо Трайков: Паметникът на съветската армия ще бъде преместен

1
Новият областен управител започна да предприема конкретни стъпки, допълни новоизбраният кмет на район "Средец"
Новият областен управител започна да предприема конкретни стъпки, допълни новоизбраният кмет на район "Средец" Снимка: Трайчо Трайков / Facebook

Новият областен управител започна да предприема конкретни стъпки, допълни новоизбраният кмет на район "Средец"

Трябва да се подобри ефективността в Столична община. Пред Васил Терзиев стои огромна мениджърска задача и аз знам, че той ще свърши прекрасна работа. Това каза в "Денят започва" по БНТ преизбраният за кмет на столичния район "Средец" Трайчо Трайков.

Трайков потвърди, че Паметникът на съветската армия ще бъде преместен от Княжеската градина, но зависи от областния управител кога ще стане това.

"Има много граждани и наши симпатизанти, които ги интересува този въпрос. Всичко, което зависи от нас, сме го свършили. Аз издадох предписания. Новият областен управител започна да предприема конкретни стъпки".

Ситуацията отпреди четири години е коренно различна, което наистина ми дава надежда.

"Като погледна назад през последните години се удивлявам от това, което успахме да свършим - и благодарение на моите усилия, и с добронамереното съдействие на хората от всякакви позиции и партии в Столична община".

Районните кметове трябва да имат повече правомощия и отговорности, каза Трайчо Трайков.

"Едното е ремонтите на знакови обекти, второто е въпросите, свързани със сметосъбирането и почистването. Ние получаваме жалбите, но после трябва да се молим на други хора да свършат същата работа".

Като най-голямо предизвикателство пред новите кметове в София посочи подписването на договори с едни и същи фирми, които строят, ремонтират и почистват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    до 3
    хубаво е че има такива като теб, че да научим, че бомбата над хирошима е пусната от руснаците!
  • -3
    3
    До 1и 2
    КПСС , БКП ! Вечна дружба с СССР ! Живи мощи от комунизма ! Па не измряхте бе !
  • 6
    2
    русенец
    А паметникът на свалените над България американски и английски летци, убили няколко хиляди цивилни български жители и сринали София и няколко други български града при бомбардировките? С този паметник какво правим? За информация България не е воювала с тях фактически.
  • 7
    1
    Sтанко
    Ибати грозната човка, дето имаш, трайчоооо! Чеп за зеле не става от тебе - добре, че те натикаха на службичка! Само да пречиш си там, ама ти това го знаеш! Кавал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари