Трайчо Трайков: Паметникът на Съветската армия ще бъде демонтиран

3
Работи се по въпроса, каза кметът на район "Средец" - София
Работи се по въпроса, каза кметът на район "Средец" - София Снимка: Facebook

Работи се по въпроса, каза кметът на район "Средец" - София

„Паметникът на Съветската армия ще бъде демонтиран. Работи се по въпроса", каза кметът на район "Средец" - София Трайчо Трайков в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„В София подготовката започна на базата на прогнозата преди да завали снегът. Още в началото на обилния снеговалеж в събота вечерта имаше много хора, които работеха“, смята Трайков.

Той подчерта, че такова въвличане на всички от Столична община в справяне с тежката ситуация не е виждал досега.

Трайков обясни, че множеството паднали клони и дървета са заради мокрия и тежък сняг.

Според него има пари за кастрене и поддържане на дърветата, но трябва да има по-добър ефект от използването на средствата.

„Имаме разговор между общината и държавата за терени с отпаднала необходимост, които вместо да се продават на пазара да минат към Столична община за нужди, които са необходими. В нашия район има един такъв терен и сега се строи детска градина“, каза той.

"Дори и аз не бях уведомен за поредното копане по улица „Шишман“. То се наложи, защото трябваше да се поставят други плочки за пешеходни пътеки. Получи се комична ситуация, защото тези пешеходни пътеки са на нивото на терена, не се ползват от хората, нито шофьорите ги виждат. Аз веднага направих предложение на ресорната комисия към СО пред тези пешеходни пътеки да се положат неравности, за да е ясно, че те са там. Надявам се тази моя молба да не чака година и половина, както се е случвало с други пешеходни пътеки“, добави Трайков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Iiiiiiiiiii
    Боклук мръсен
  • 5
    4
    Русенец
    Около 1954 година, през първите 10 години на Народна Република България, в град Русе бяха построени Мостът на дружбата, най-голямата тогава ЖП гара на Балканите, Домът на културата, ВИМЕСС... А сега, по време на т.н.демокрация бяха унищожени заводите П.Караминчев, Вела Пискова, Дунавия, Дунавска коприна, Фазан...
  • -8
    3
    хм
    БРАВО!
  • -4
    2
    До 1
    Долна червена паплач ! Ти си наистина ''четирихилядник'' !
  • 3
    1
    Русенец
    Пенчо, вземай пример! Тук може да се демонтира "Моста на дружбата".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари