Тръгва делото „Дебора“

0
На Георги Георгиев са повдигнати 3 обвинения
На Георги Георгиев са повдигнати 3 обвинения Снимка: БГНЕС

То беше преразпределено в Пловдив, след като всички съдии в Стара Загора си направиха отвод

В Пловдивския районен съд започва гледането на делото „Дебора“ - за бруталното насилие над Дебора Михайлова от Стара Загора.

Момичето беше нарязано с макетен нож от своя приятел, а главата ѝ беше насилствено обръсната.

На 26-годишния Георги Георгиев са повдигнати общо 3 обвинения – за двустепенна средна телесна повреда след нанасяне на 18 прорезни рани с макетен нож, за принудително подстригване на косата на момичето и за заплахи за убийство, информира bTV.

На този етап Георги Георгиев е с мярка за неотклонение "задържане под стража", като времето прекарано в ареста ще бъде приспаднато от евентуална бъдеща осъдителна присъда.

Делото беше преразпределено в Пловдив с решение на Върховния касационен съд (ВКС), след като всички съдии в Стара Загора си направиха отвод.

Случаят на Дебора предизвика безпрецедентни протести против насилието над жени в десетки градове в цялата страна миналата година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мдааа
    И ето как една възгрозна курва може да съсипе живота на човек. Не бе, ще осребри някоя кинта ама след 3 години коя ще е ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари