Дебора Михайлова: Искам справедливост!

0
Съдът в Пловдив засекрети делото „Дебора“
Съдът в Пловдив засекрети делото „Дебора“

Съдът в Пловдив засекрети делото „Дебора“

Пловдивският районен съд засекрети делото срещу Георги Георгиев, обвинен в нанасянето на травми с макетен нож на 18-годишната Дебора от Стара Загора. Младата жена пристигна в началото на днешното разпоредително заседание и поиска справедливост, предаде БГНЕС.

Обвиняемият бе докаран в съда под конвой, докато в залата вече бяха пристигнали старозагорските прокурори Десислава Калайджиева и Ивелина Кьосева, както и адвокати.

Дебора бе лаконична пред журналистите и каза единствено: "Искам справедливост!". Тя посочи, че ще коментира след разпоредителното заседание.

Съдия Десислава Порязова съобщи, че процесът ще протече при закрити врата, като се мотивира с това, че ще се разгласяват данни от интимния живот на Георги и Дебора.

Решението провокира остро недоволство сред журналисти и хора, дошли да подкрепят Дебора. Те поискаха съдия Порязова да размисли, но тя посочи, че решението е категорично.

Преди журналистите да бъдат помолени да напуснат залата, стана ясно, че Дебора ще поиска да бъде конституирана като частен обвинител и граждански ищец в процеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Точен
    Господ Бог е един на небето и земята и винаги е справедлив .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари