Този ден е свързан със Слънцето!

0
Ден, в който трябва да бъдем щедри, да доставяме радост и да не отказваме нищо на децата
Ден, в който трябва да бъдем щедри, да доставяме радост и да не отказваме нищо на децата

В 07:17 часа има пълнолуние и пълно лунно затъмнение в знак Лъв. 

В астрологията Луната е царицата и олицетворява женското начало. Затова най-силно жените чувстват лунното затъмнение. По време на затъмнението хората може да се чувстват дискомфортно, да изпитват вътрешна неудовлетвореност, повишена раздразнителност и възбудимост. Лесно поемат негативната енергия на околния свят. Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени хора, които имат в хороскопа си слаба Луна, когато тя се намира в неподходящи знаци, домове и сключва лоши аспекти с другите планети. Лунното затъмнение ще окаже влияние и върху деца до 4 г. възраст, както и мъже, при които преобладава в тънкото им тяло повече женска енергия. По време на затъмнение се старайте колкото може по-малко да се движите и да стоите навън. Добре е да се пости.

Венера прави квадрат с Нептун - това може да доведе до изпитания за семейните и любовните отношения. Избягвайте да вземате важни решения, пазете се от загуби, кражби или измами във всякакъв аспект. Бъдете внимателни с алкохола, наркотичните и лекарствените средства.

Марс в квадратура  със Сатурн може да наруши вашите планове, действията ви да срещнат препятствия, отношенията ви трудности и конфликти. Увеличава се опасността от травми и инциденти, нещастни случаи. Засилва се агресията, внимавайте в общуването.

Всички тези силни енергии могат да повлияят негативно на работата на електротехниката, компютрите, да доведат до аварии, прекъсвания, а понякога и до инциденти и загуба на информация. Тези астрологични събития ще повишат нивото на емоционалност и конфликтност, така че в понеделник е по-добре да отложите важните неща.

Луната е в знак Лъв от 05:56 часа, където ще остане до 05:23 часа на 23 януари. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Продължава 16 лунен ден от 16:38 часа на 20 януари до 17:50 часа на 21 януари.

Общата задача на деня е да се поддържа справедливост в проявения мир. При всякакви ситуации запазвайте спокойствие и уравновесеност, съблюдавайте умереност във всичко, поддържайте вътрешен комфорт.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Повечето хора чувстват енергиен спад.

Следва 17 лунен ден от 17:50 часа на 21 януари до 19:06 часа на 22 януари.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. В нищо не трябва да се стига до крайност. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте сега по план, защото нещата може да не се получат така, както сте ги планирали. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.

Може да се яде и пие всичко, но да се избягвате това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Днес е 7 слънчев ден - Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място. Не бива да се проявяват алчност и завист. Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари