Това поколение е не само единствената, но и последната надежда на България

2
Техните грешки ще са нищо пред нашите грехове. Непростими грехове, профукали цяло десетилетие под дерибейството на един простеещ илитерат, едноезичник и еднокнижник с арогантна лексика
Техните грешки ще са нищо пред нашите грехове. Непростими грехове, профукали цяло десетилетие под дерибейството на един простеещ илитерат, едноезичник и еднокнижник с арогантна лексика

Камък ми падна от сърцето! Един от многото...

Браво, младо и много читаво момче от поколението на моите деца е новият председател на парламента!!!!

Гарантирано свестен!

Никакви ПКП, КН и проч.!!!!

Сто години пиша Дайте път на младите!

Стига с динозаври и археоптерикси, част от Статуквото или негов несъстоял се по-хрисим вариант!

Имаме златна младеж, знам го по моите млади доценти, асистенти, докторанти и най-силни студенти.

Още като се появиха за първа пресконференция тези младежи написах тук - те първи извеждат на първа линия поколението на моите деца! Това поколение е не само единствената, но и последната надежда на България!

Аз им вярвам. Младежко е да се греши, но те ще грешат не от корист. И ще си вземат поуки от грешките. Техните грешки ще са нищо пред нашите грехове. Непростими грехове, профукали цяло десетилетие под дерибейството на един простеещ илитерат, едноезичник и еднокнижник с арогантна лексика и без никаква, даже елементарна способност за стратегическа визия и модерно управление, обърнато към епохата на изкуствения интелект, на съвременните високи информационни, комуникационни, генни и космически технологии!

Проф. Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата среща с ново гадже е като събеседване за работа. Всички крият предишният си опит, а някои дори, не са напуснали старата си работа.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари