Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Това не са снимки от ливадите на село, а от квартал Родина

0

Г-н Кмете,

това не са снимки от ливадите на село, а от междублоковото пространство в кв. Родина. Тук тревата е огромна, пълно е с кърлежи и комари. Но вместо да стои и да вика неволята, т.е. вашите "трудолюбиви" служители, този човек реши сам да окоси навсякъде. Днес се запознах с него, изключително интелигентен господин, полковник Петър Петров.

Поисках разрешение преди да го снимам, а той ми каза: "Моето, момиче и да снимаш и да не снимаш все тая. Никой няма да ти обърне внимание. И миналата година пак аз косих. Най-малко три баби ходиха до болницата да им махат кърлежите"

И каква стана нашата, че всеки трябва да си купи по една коса и сам да се справи с проблема. Зимата да си ринем улиците, а лятото да си косим. Г-н Кмете, знам ,че това са маловажни неща за Вас, но хайде да спрете със снимките и автографите и да упражните малко контрол върху служителите си, че вече блоковете няма да се виждат от трева.

По полянките и площадките играят нашите деца, които са с блънди по лицата, ръцете и краката от тия комари, вчера успях да махна кърлеж от дъщеря си преди да я засмуче. Няма да се учудя и ако змии излязат.

Автор: Anna Stomonqkova
(Автор: Anna Stomonqkova - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари